Universiti Malaysia Terengganu

Where:
Live Facebook dan Youtube Rasmi UMT

ESOK :  HEBAHAN PROGRAM LIVE #JOM MASUK UMT FASA 1 2024

Dengan segala hormatnya merujuk perkara di atas.

1. Adalah dimaklumkan bahawa Pejabat Komunikasi Korporat (PKK), UMT akan menganjurkan Program Live@UMT #Jom Masuk UMT Fasa 1 sepertimana ketetapan berikut:

Tarikh:  20 – 21 Mac 2024 (Rabu dan Khamis)

Masa:  10.00 pagi – 4.30 petang

Tempat:  Studio PKK, Universiti Malaysia Terengganu

Tonton secara LIVE menerusi:

Facebook UMT: https://www.facebook.com/OfficialUMT

Youtube UMT: OFFICIAL UMT – YouTube

1. Untuk makluman YBhg. Dato’/Prof./tuan/puan, program ini bertujuan untuk memperkenalkan program-program PraSiswazah yang ditawarkan oleh UMT kepada para pelajar Lepasan SPM/STPM/STAM/Matrikulasi/Diploma dan Setaraf supaya dapat memberikan input serta gambaran awal kepada bakal-bakal pelajar dalam pemilihan ke institusi pengajian tinggi kelak.#jommasukUMT
  1.    Sehubungan dengan itu, pihak kami berbesar hati menjemput warga UMT untuk turut serta (secara maya menerusi Facebook dan Youtube Rasmi UMT) dan membuat hebahan berkenaan program ini.  Bersama-sama ini dilampirkan tentatif program dan poster slot bersama fakulti untuk rujukan YBhg. Dato’/Prof./Dr./Tuan/Puan.

Pejabat Komunikasi Korporat / Office of Corporate Communications

Universiti Malaysia Terengganu